WELKOM BIJ VILLA VIVA / SAM SAM OUDENBOSCH!

Een hobby werd een baan! Per 1 januari 2016 is Anja Koene eigenaar van Villa Viva Sam Sam Oudenbosch; de kledingwinkel waar ze bijna drie jaar haar vriendin hielp.

Bij Villa Viva / Sam Sam Oudenbosch vind je nieuwe kinderkleding, gebruikte en outlet kinderkleding. In onze winkel verkopen we ook tweedehands dameskleding, schoenen en accessoires.

De winkel is met 180m2 gevestigd in de Polderstraat 2a, dichtbij de basiliek en de haven in het centrum van Oudenbosch. Onze nieuwe kinderkleding wordt ook online verkocht.

De nieuwe kleding is van de populaire merken Crush Denim, Birds by D`rak, Bleu Seven, Cost, Dutch Dream Denim, Frankie en Liberty, Jubel, Moodstreet en nog veel meer vanaf maat 56 t.m. 176

De tweedehands kleding wordt zorgvuldig uitgezocht en ingevoerd in ons unieke voorraad/kassa/ spaarsysteem. We selecteren zorgvuldig: alleen duurdere merken, in uitstekende staat en van recente collecties. Voor elk budget en elke kledingstijl wat wils.

In de winkel is er speelruimte voor de kids en een heerlijke tafel om even te genieten van een kopje koffie of thee, zodat u rustig kunt kijken tussen het aanbod. Parkeren kan op de parkeerplaats achter de winkel of, nog gemakkelijker, op het parkeerterrein van supermarkt Em Te aan de Pastoor Hellemonsstraat. U kunt dan via de supermarkt (binnen rechts aanhouden) naar de achteruitgang. U vindt onze winkel rechts tegenover de uitgang.

Service en persoonlijke aandacht zijn erg belangrijk voor ons…. Valt een aankoop toch tegen, dan mag u het kledingstuk terugbrengen en ontvangt u contant uw geld terug (m.u.v. afgeprijsde artikelen).

 

Contact Info

Polderstraat 2-A, 4731 JH Oudenbosch

06-81838596

info@samsamoudenbosch.nl

samsamoudenbosch.nl

Neem contact met ons op!

 

 

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag11:00 - 17:30
  • Donderdag11:00 - 17:30
  • Vrijdag11:00 - 17:30
  • Zaterdag10:00 - 16:30
  • ZondagGesloten
To Top